Team-members:

 

Edvall Martin Stenberg - Fører

En håndverker av skuddsikker kvalitet som har finansiert hele rally-balletten. Kvir seg ikke for noen ting uansett hvor omfattende oppgavene er. Bor på Haugerud, derav team-navnet. Betaler mekanikerne sine utelukkende med matrester og kaffe. Ellers er han en trivelig kar.

 

Lars Lunde - Kartleser

Midlertidig kapret fra stallen til Egil Hvattum, en humørspreder av de sjeldne. Unormalt glad i mye dame... ja, det er riktig... dame ;)

 

Siw Helen Borgli - Hovedkaffekoker og pratemaker

Lager nydelig kaffe når hun tuktes skikkelig, fjerner ett hvert behov for snakk når hun er til stede... den jobben klarer hun på egenhånd ;) Ei blid og humørspredende jente som jevnlig inspiserer gutta i verkstedet.

 

Mekanikerne:

Morten Johansen:

Slektning og slave av Edvall Martin. Han er en begavet kar og tar seg derfor av mange ulike gjøremål fra snørydding og barnepass til motorbygging og elektrikerarbeid i verkstedet... bare et lite branntilløp så langt ;)

 

Hans Morten Kjella:

Teamets datanerd, programmerer datasprut og lager hjemmeside. Gjør det meste av elektronikk på bilene sammen med Arnfinn. Bistår med gode mekaniske råd og vold når gode råd er dyre. Finmekaniker med slegge og spett!

 

Arnfinn Hamar:

En blid og trivelig kar, som stiller opp på det meste og hjelper til med alle mulige oppgaver.

Hovedfeltet er elektronikk, men bistår også med skruing og blomsterduft :) Snus, kaffe og mat er 100% nødvendig å tilføre med jevne og tette mellomrom for å få denne karen i drift.