Verkstedet:

 

Vi er da så heldige å ha verksted i ”låven”. Der har vi ca 200 kvm med plass som vi har fått fylt godt opp med dreiebenk, fres og andre maskiner, løftebukk, diverse deler og enorme mengder hjul. Her har vi også en firehjuling som stadig blir brukt av både liten og stor, en ødelagt crosser… som vi håper og snart få tid til å reparere, en mk1er og to mk2ere… og det er stadig noen innom med andre ting. Så bestandig fullt, nesten...

 

Det er vel ikke så mye å skrive om dette stedet bortsett fra at vi kanskje burde være flinkere til å rydde og holde det litt mer organisert.

 

Det er veldig sosialt her med grilling både inne og ute, med propanbrenner eller kull (avhengig av hva som er nærmest når sulten går til angrep) møbler til kaffegjester og en sliten kaffemaskin, men alt duger… vi er ikke så kresne oppi bakka. Her prøver vi å hjelpe alle med det vi kan greie, og gjerne prøver vi oss på ting vi ikke greier. Vi tar også på oss alle mulige oppdrag som omhandler bil og lignende, for å finansiere kjøring og grill mat….

 

Det var alt om verkstedet, bilder kommer senere.