Pilking avlyst

230120100181Vi måtte vende sultne hjem fra Sigdal, fisken ville ikke bite… Vi legger hele skylda på FMCN som hadde biltreff på isen denne helga! Snakker om uflaks… Heldigvis hadde vi med oss multifunksjonibelt isborings-utsyr, dette lot seg raskt omstille for alternative bruksområder (se forrige post) kjøre bil er jo nesten like gøy som å pilke :)

Alle tre bilene holdt hele dagen, med unntak av en liten pause for Bitegal-Sierra’n. Bensintanken valgte å forlate bilen i langsvingen, uvisst av hvilken grunn… men slike bagateller ordner vi kjapt. Tanken ble frakta inn på land av tauebilen og Morten utførte underverker med en jekkestropp. Tut og kjør!!

Hans Morten og undertegnede satte ny verdensrekord i grenen «Stappe snø i 240-motorrom», vi lånte for anledningen reserve-bilen til Jahrmann.  

 

Satser på å få ut flere bilder ganske snart…

 

-Arnfinn-

Legg igjen en kommentar