På tide med en oppdatering…?

Lenge siden sist nå… men det er jo tiden for innhøsting av bær, noe frukt og grønt, snart potet og korn, markens grøde rett og slett! Vi i Haugerud Motorsport er jo opptatt av å høste det vi sår, men… vi ga rett og slett faen i hele markens grøde og starta med innhøsting av pokaler :D

Rally Grimstad endte med 1. plass i klasse 12 og 22.plass totalt av 85.

Flesbergsprinten var enn passende anledning for reprise så der ble det nok en 1. plass i klasse 12 og 11. plass totalt av ca 70. I tillegg ble det avholdt klubbmesterskap i Team Gammal Ford, det gikk ikke værre enn at vandrepokalen ble med i sekken hjem til Haugerud :D  Til tross for 4000 mm regn og lange, trange slalompartier som måtte gjennomføres med clutchen og magen inne var vi godt fornøyd med dagen.

Menyen utover høsten består av Rally Larvik, 12.09.09. – Bakkeløp på Lillehammer -Rally Hedemark 26.09.09. (med forbehold om endringer)

 

-Arnfinn-

Legg igjen en kommentar