Arkiv for februar 2014

Strålende fremskritt

torsdag 13. februar 2014

Da har vi fått kjørt to Rally i 2014 til nå.

Første rally i år var Mountain Rally på Gol. Det gikk ganske greit, selv etter vi prøvemåket veiene for Mesta, da de hadde satt jobben på anbud. (Vi fikk ikke jobben)

Etter Mål på siste etappe, løsnet banjoskruen inn på Weber gasserne, så motorrommet antente, og luftfilter og diverse brant opp, men bilen og motor var like hel. Rimelig flaks, etter vi fant ut at det hadde vert så varmt inni forgasserene, så flotørene var utette. Dette ble rettet opp, og bilen var igjen klar for race !

Rally Hadeland

Dette var virkelig ett bra arrangert lite rally, som vi kjørte meget godt, og vi kjørte inn til klasseseier ! Selv om det var mange som ikke var med på dette rallyet, var vi meget fornøyd med kjøringen, og resultatet. Uflaksen fortsatte litt her også, da vi oppdaget at utløserlageret til clutchen var på vei til og ryke, før SS1, men dette holdt helt inn, og bilen virket meget optimal :) Dette gav virkelig mersmak, og minnene om rullingen i Rally Telemark begynner og «løsne» litt fra bakhode. Neste rally nå blir Rally Finnskog. 21-22 Februar, og vi gleder oss virkelig !!

Bilen klar til Rally Hadeland 2014

Bilen klar til Rally Hadeland 2014

Vil takke for all hjelp og støtte, både på Facebook og på service, og ikke minst, til alle dere som står i skogen og heier :)

Vil til slutt takke sponsorene, som hjelper og gjøre dette mulig, og vil minne om at det er god plass for reklame/sponsplass på bilen, og buss, så ta gjerne kontakt, for en hyggelig prat !

*-Ole Kristian-*