Arkiv for kategorien 'Rally Sørland'

Rally Sørland søndag 03.05

søndag 3. mai 2009

img_5833

Nå skulle vi egentlig vært på  tur hjem, men som sikkert flere har fått med seg etter å ha sett på resultatlistene, endte Rally Sørland desverre med en liten utforkjøring som resulterte at vi ikke kom oss på veien igjen tidsnok.  Ute på etappe 3 tok Edvall igjen en annen bil og sleit med lite lys og fusk pga en mulig ødelagt dynamo og var så vidt borti ett autovern og havnet så nede i en myr.

Men bortsett fra dette hadde vi en kjempeflott tur til sørlandet med supert vær (bortsett fra noen regndrypp på lørdag morgen), masse god mat og mye fint å se på.

Morten

Rally Sørland fredag 01.05.09

fredag 1. mai 2009

img_5828

Etter en god natts søvn var det å begynne på igjen med diverse aktiviteter med bilen. Første oppstart på Sørlandet for å kjøre av hengeren resulterte i en oljelekkasje som viste seg å være filteret som ikke hadde tettet mot sandwichen til oljekjøleren. Etter diverse olje og filterbytte har vi klart å tette dette heldigvis.

Også en liten vannlekkasje på termostathuset måtte vi tette, bortsett fra dette virker alt lovende. Har vært ute nå og kjørt ett par mil for å teste og bilenvirker bra og holder både på vann og olje. Nå  mangler det bare å montere skliplata og en liten vask så er den startklar :)

 

Morten